Verwarring

In mijn vorige bijdrage repte ik over m’n oude leraar Nederlands die mijn eerste lezer is. Zijn naam is Hans, en dat kan leiden tot enige verwarring met die andere Hans die tekent voor de grafische vormgeving van mijn bundels. Ik ga de verwarring nu nog groter maken: er bevindt zich namelijk nóg een oud-leraar Nederlands in mijn entourage, en dat is Cor Uitham. In tweeërlei opzicht is hij ouder: wat betreft leeftijd en wat betreft duur van het contact. Bij Cor zat ik al in de tweede in de klas; bij Hans ‘pas’ in de vierde. Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: Cor besprak onlangs op zijn blog twee nieuwe gedichten van mij. Je vindt de link hier en nog een hier.

Dit bericht werd geplaatst in Di-vers. Bookmark de permalink .

3 reacties op Verwarring

  1. Cor Uitham zegt:

    Dag Marco Dat ziet er goed uit; ik zal je nauwlettend in de gaten houden; je bent dus nu ook een dichtende blogger of een bloggende dichter

  2. Cor Uitham zegt:

    misschien moet ik ook eens aan het bundelen; met jouw adviezen kan dat lukken; heb ik het gedicht saamhorig al eens gestuurd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s