Er komt een nieuwe bundel aan

Mijn eerste bericht op deze gloednieuwe site. Eindelijk een eigen plekje op het wereldwijde web. Het moest er een keer van komen. Zeker nu, met een theaterprogramma op stapel en een vierde bundel. De werktitel van de bundel luidt ‘Fietsen naar Parijs’. Hij schiet al aardig op, maar moet natuurlijk nog wel langs de kritische en nauwgezette redactie van mijn oude leraar Nederlands, Hans Stuve, mijn eerste lezer. Er zitten nu zo’n tachtig gedichten in; de ervaring leert evenwel dat er tijdens de redactie nog wel een paar sneuvelen. Hier en daar ben ik aardig zwaar op de hand. Daarom bevalt die jongensboek-optimistische titel me waarschijnlijk ook zo. Als tegenwicht. Ik heb ook een eerste opzet voor een voorkant gemaakt. Ja, we knutselen wat af. Andere Hans, dat is de Hans van Studio Bassa, hartstikke goeie grafisch ontwerpers, zal voor de nieuwe bundel vast en zeker weer een heel mooie cover gaan maken. Voor de aardigheid toon ik hier m’n eigen idee dat ik als ‘input’ (ik haat dat woord) aan Hans zal voorleggen. Kunnen jullie over een paar maanden input en output vergelijken!

Dit bericht werd geplaatst in Di-vers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s