Ik wou dat ik twee burgers was (dan kon ik samenleven)

Gisteren was ik op een inspiratiedag voor betrokkenen bij de ontwikkeling van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, waarover elders op deze website meer. Op een prachtige locatie, het voorportaal binnen de muren van kasteel Loevestein, staande op een tafel, droeg Ramsey Nasr, onze dichter des vaderlands, het meeslepende gedicht voor waarmee hij mijn stem won bij de laatste dichter-des-vaderlandsverkiezing. Betoverend. Oordeel zelf.

Dit bericht werd geplaatst in Di-vers. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ik wou dat ik twee burgers was (dan kon ik samenleven)

  1. Een prachtig gedicht. Ramsey Nasr heeft ook prachtige boeiende stem….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s