Huwelijk gedichten

In een publicatie van Google las ik dat op de tweede plaats van de meest gezochte zoekterm gerelateerd aan huwelijk de term ‘gedichten’ staat. Eens kijken of het me lukt om veel mensen naar m’n site te lokken door dit stukje juist díe titel te geven. Om diezelfde reden voeg ik dit plaatje toe, wat verder nergens op slaat natuurlijk, maar de meest gezochte afbeelding blijkt ‘Justin Bieber kaal’ te zijn. Misschien dat ik me de komende dagen eens aan een poëtische beschouwing van de kaalheid van deze Justin Bieber waag. Een gedicht waarin hij dan, ondanks zijn kaalheid, in het huwelijk treedt met Pippa Middleton (6e plaats meest gezochte afbeeldingen). Ik hoop alleen maar dat de server het dan houdt, met die miljoenen bezoekers…

Dit bericht werd geplaatst in Di-vers. Bookmark de permalink .

2 reacties op Huwelijk gedichten

  1. cor3306 zegt:

    mij zul je onder dat woord niet vinden op google of waar dan ook. Van Justin Bieber lig iik niet wakker kaal of behaard het maakt niet uit en Pippa geen idee wie het is. Ik ken wel de Ziekte van Middleton

  2. nina zegt:

    zielig als je hiermee je tijd moet vullen als ik je een tip mag geven zoek dringend een leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s