Heidegger and a Hippo

Ik hou hier een soort van archiefje bij van zinnetjes die ik lees en die me op een of andere manier frapperen (zie rubriek Zinderende zinnetjes in rechterkolom). Afgelopen week kreeg ik de slappe lach van een uitspraak van Woody Allen die ik nog niet kende. Ik las ’m in ‘Heidegger and a Hippo Walk Through Those Pearly Gates’, een (al te) luchtig traktaat over de dood, gelardeerd met moppen en cartoons, geschreven door Thomas Cathart en Daniel Klein, twee Amerikaanse filosofiehoogleraren. Aardig boek, maar niet direct een aanrader, op dat ontzettend grappige citaat van Allen na dan: “I don’t want to live on in the hearts of my countrymen; I want to live on in my apartment.”

Dit bericht werd geplaatst in Zinderende zinnetjes en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Heidegger and a Hippo

  1. Wiep zegt:

    Jonnie “Wat am i?” Antonia “are you white?” Jonnie ” no” antonia “are you à polarbear?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s