Nieuw Werk (persbericht)

Foto Mel Boas

Foto Mel Boas

Dichter Marco Houtschild zoekt ‘Nieuw Werk’
‘Mensen die op inspiratie wachten zijn de grootste stakkers die er zijn,’ aldus Simon Vestdijk. Een devies dat door Marco Houtschild ter harte wordt genomen. Houtschild is de motor achter de herontwikkeling van Werk aan het Spoel. Daarnaast is hij ook dichter, én hij is per 1 januari 2014 werkloos. Een uitgelezen kans om twee noodzaken te combineren: het schrijven van gedichten en het schrijven van sollicitatiebrieven.

“Ik heb vaak het gevoel dat het gedicht al in mij bestaat en dat ik het alleen nog maar hoef op te graven, bloot te leggen. Nieuw werk zoek en vind ik dus in mezelf. Nu ik m’n baan verlies moet ik ook buiten mezelf op zoek naar nieuw werk.”

Onder de titel ‘Nieuw Werk’ herschept Houtschild vanaf half december 2013 tot en met februari 2014 het atelier op Werk aan het Spoel tot een warme huiskamer vol poëzie van hemzelf en van anderen. Iedereen is welkom om een bundel uit de kast te pakken, zich te nestelen in een behaaglijke stoel en een gedicht te lezen. Op gezette tijden leest Houtschild gedichten voor en bespreekt die met belangstellenden. Als hij niet aan het solliciteren is, is hij op alle werkdagen (!) aanwezig. Iedere bezoeker kan Houtschilds CV meepakken en wie hem aan Nieuw Werk helpt krijgt een exemplaar van al zijn bundels!

Wat: ‘Nieuw Werk.’ Poëzie en sollicitatiebrieven door Marco Houtschild.
Wanneer: Vanaf 16 december 2013 t/m februari 2014; op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur, op zondagen van 13.00 tot 17.00 uur.
Waar: Het atelier op Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40 te Culemborg.

Dit bericht werd geplaatst in Gedichten (in berichten). Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuw Werk (persbericht)

  1. Ilse Parlevliet zegt:

    Marco, geweldig initiatief, ik kom zeker langs. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s