Nieuwe bundel: ‘Alles over de schepping’

Alles over de schepping

Van dichten comt mi cleine bate. Beatrijs wist het al: van poëzie kun je niet leven. Gelukkig gaat het me daar ook niet om, rijk worden doe ik later wel. Intussen wil ik wel zo hier en daar gelezen worden. Dus maak ik fraai vormgegeven bundels, lekker dik (128 pagina’s), vol kwaliteitspoëzie. Ik lever me niet uit aan grote of kleine uitgeverijen, (voor)financier alles zelf en doe niet aan crowdfundingacties. Rond gedichtendag (eind januari) komt er een mooi officieel lanceermoment. Maar de bundel is nu al te koop! Zoek je nog een uniek kerstcadeau? ‘Alles over de schepping’ kost slechts € 15,- en telt meer dan 100 gedichten. Dat is nog geen 15 cent per gedicht!

Stuur me een pb, kom langs, bel me, app me, sms me, mail me of BESTEL HIER.

 

Dit bericht werd geplaatst in Di-vers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s