Oproep

19053717_s-seeoo-light-zwart-leesbril-leesbrillen

Welke (enigszins ervaren) poëzielezers zouden het leuk vinden zich in mijn oeuvre te verdiepen en uit de bijna 600 gedichten een persoonlijke top 50 samen te stellen. Dit omdat ik een ‘best-of’-bloemlezing wil gaan maken. Ik heb zelf natuurlijk wel m’n favorieten maar ben benieuwd naar de voorkeuren van anderen. Desgewenst kan ik één of meer avonden beleggen waarop eenieder een lans voor zijn of haar eigen keuze kan breken. Dit intersubjectief onderzoekje gaat je tijd kosten, maar je krijgt er ook veel moois voor terug… Haha! Aanmeldingen via het contactformulier, het liefst met korte motivatie.

Dit bericht werd geplaatst in Di-vers. Bookmark de permalink .

3 reacties op Oproep

  1. Dirry zegt:

    Dag Marco, Wat zou ik dat leuk vinden om te mogen doen! Ik heb nu al duidelijke favorieten, maar ik ken niet je hele oeuvre en zou ook dat graag leren kennen.Dus mocht je nog hulp nodig hebben aarzel niet…. hartelijke groet van Dirry

  2. Ruud Swagemakers zegt:

    Beste Marco,
    Een mooie uitnodiging om op deze manier over je gedichten te praten met andere fans. Graag laat ik me even begraven in dat dorp aan de Lek en er iets van gaan maken…Hartelijke groeten, Ruud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s