3 maanden lang elke dag een Culemborgs Stadsgedicht

Vanaf 1 oktober ben ik officieel drie maanden lang de stadsdichter van Culemborg. Op zondagmiddag 7 oktober word ik geïnstalleerd met de onthulling van een nieuw muurgedicht van mijn hand. 16.00 uur aan de Varkensmarkt. Komt allen!

Tijdens mijn stadsdichterschap zal ik elke dag (vanaf 3 oktober) een gedicht met een Culemborgs randje op mijn site zetten. Vaak gaan die gedichten niet direct over Culemborg, maar vormt de stad, en met name de directe omgeving van de stad, het decor waartegen de handeling zich afspeelt. Dus drie maanden lang elke dag een Culemborgs Stadsgedicht, met uitzondering van de maandagen en de feestdagen.

Dit bericht werd geplaatst in Culemborgse stadsgedichten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s