Houtschilds beknopte vogelverzenveldgids

In oktober komt er een nieuwe bundel uit. Het is een poëtische veldgids met een knipoog geworden. In plaats van een plaatje en een soortomschrijving bevat ‘Houtschilds beknopte vogelverzenveldgids’ steeds per vogel een tekening in Oost-Indische inkt en een gedicht. De prachtige tekeningen zijn van de hand van beeldend kunstenaar Rop Philippi. De komende weken publiceer ik hier zo nu en dan een voorproefje.

Dit bericht werd geplaatst in Di-vers. Bookmark de permalink .

2 reacties op Houtschilds beknopte vogelverzenveldgids

 1. Mieke Albers zegt:

  Beste Marco,

  We hebben je veldgids thuis en nu wil ik deze aan een andere vogelliefhebber cadeau geven.. kan je mij vertellen waar deze te koop is?
  Vriendelijke groet,
  Mieke Albers
  miekealbers@gmail.com

 2. Beste Mieke,

  Fijn dat je de Vogelgids thuis hebt. Helaas echter is hij nu uitverkocht. We denken na over een herdruk. Ik weet alleen dat in Culemborg de Familiefabriek (de winkel, niet de webshop) nog enkele exemplaren heeft. Je zou met hen contact op kunnen nemen. 0617380041 of 0641110135. Fijne dag! Marco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s